fbpx

Exclusieve gratis online training van Mieke Maat

Hoe ik 300+ mensen met stress en burn-out klachten
heb geholpen 
hun gezondheid, geluk en passie te (her)vinden.

Van Stress naar Stralen in 3 stappen

  • Ontdek hoe jij de signalen van chronische stress kunt herkennen, zodat je nooit te ver gaat en 6 maanden thuis komt te zitten
  • Leer hoe je door middel van een simpele oefening direct je stressniveau drastisch kunt verlagen
  • Welke concrete eerste stappen jij kunt zetten richting rust, ontspanning, balans en (veer)kracht
  • Hoe je onder alle omstandigheden kalm, ontspannen en sterk kan blijven (zelfs als je omgeving razendsnel verandert of veel van je vraagt)
  • Ook is er een Q&A waarin ik je persoonlijke vragen beantwoord

Sinds 2005
Expert in burn-out coaching

6000+
Bewuste lezers, kijkers, voelers en luisteraars per maand

13
Mensen per maand zoals jij help ik

4,8/5
Cliënttevredenheid

Over Mieke Maat

Toen ik burn-out klachten had, zag ik zelf geen uitweg. Ik had toen niet kunnen vermoeden dat dit het beste was wat me ooit had kunnen overkomen. Nu coach ik mensen met stress en burn-out klachten naar rust, ontspanning, balans en (veer)kracht.

Ik droom van - en lever mijn bijdrage aan - een wereld waarin iedereen in zijn of haar kracht staat.
Waarin rust en ruimte wordt ervaren. Waarin iedereen liefdevol en zorgzaam met zichzelf en anderen omgaat. Een wereld waarin je vanuit hart en ziel, vanuit je kern durft te leven.

De gemiddelde kosten van een burn-out bedragen 75.000 euro. Om nog maar te zwijgen over de effecten op jezelf als persoon en op je omgeving.


Ik heb in de afgelopen jaren meer dan 300 succesvolle, ambitieuze professionals en ondernemers uit een burn-out geholpen. Snel, efficiënt, grondig en duurzaam: niet één heeft een terugval gehad.


Ben jij de volgende? Meld je nu aan voor de gratis training.

Wat anderen zeggen over Wakker Worden & Mieke Maat:

"Mieke heeft mij heel prettig begeleidt"

Toen ik in een burn out raakte heb ik een coachingstraject bij Mieke gevolgd. Mieke heeft mij heel prettig begeleidt. Door de wandelingen buiten hebben de gesprekken een hele andere lading dan dat je tegenover iemand in de spreekkamer zit. Door beelden in de natuur te gebruiken werden dingen waar ik tegenaan liep meer visueler en zag ik veel beter het probleem en de weg naar de oplossing.

Ik heb op een heel breed vlak dingen geleerd, over mezelf, (meer zelfwaardering gekregen), over relaties, over wat belangrijk is in het leven en over rustmomenten inbouwen in je leven.

Mieke gaat in op wat jezelf aandraagt. Ook al is het een warrig verhaal er komt altijd iets zinnigs uit om over te praten. In het begin van onze gesprekken ging ik vaak down naar Mieke toe en kwam ik vol goede moed weer terug. Ze laat je zien dat de oplossing van problemen vaak veel dichterbij liggen dan je denkt.

Ik raad Mieke sterk aan.

Christa

"Vanaf moment 1 voelde het goed en voelde ik me gesteund. Fijn dat Mieke in mijn proces mee kon kijken."

Vorig jaar november kwam ik van het ene op het andere moment thuis te zitten en moest ik als dansdocente van mijn eigen dansschool 2move alle werkzaamheden stil leggen. Het licht ging uit! Heel heftig als je ineens niks meer kan.

Dit was na een maand niet slapen door tintelingen in handen en voeten. Als zelfstandig onderneemster ook een strop.
Vooral omdat dit de derde keer was. De andere twee keer te vroeg weer begonnen en er verder geen hulp bij gehad.

Dit keer besloot ik het goed aan te pakken. Dat bleek een schot in de roos. Ik kwam bij Mieke Maat terecht.
Vanaf moment 1 voelde het goed en voelde ik me gesteund. Fijn dat Mieke in mijn proces mee kon kijken.
Er volgde een traject van 17 coaching sessies Je denkt dat rust het sleutelwoord is, maar vooral de balans zoeken tussen rust en activiteit zijn belangrijk. Heel veel nieuwe inzichten gekregen, affirmaties, power thoughts en noem maar op. Het was werk aan de winkel.

Zorgen dat ik dingen dit keer werkelijk anders ging doen. Wat ik geleerd heb is niet te vatten in zo n korte tekst. Maar duidelijk is wel, dat ik zonder de hulp van Mieke dit nooit had kunnen bereiken. Dankjewel Mieke voor jou fantastische bijdrage aan mijn herstel.

Patty

"Ze is kundig, betrouwbaar, duidelijk, lief en zorgzaam, neemt geen blad voor de mond, ze spiegelt je en houdt je ondersteboven als dat nodig is"

Eind 2019 ging het echt niet goed met me. Ik was op, had totaal geen energie meer en wist eigenlijk helemaal niet wat me overkwam, ik was totaal ontredderd.

Gelukkig was daar Mieke die mij begreep en kon uitleggen wat er aan de hand was. Ze ging naast en achter me staan, snapte me, legde me uit en hielp mij om hier doorheen en weer vooruit te komen.

Wat ik zo fijn vond, was dat we met elkaar afspraken in de natuur op een voor mij vertrouwde plek. Letterlijk stapje voor stapje ging ik vooruit. Stapje voor stapje weer meer energie en vertrouwen in mezelf, de wereld om me heen wat mij in staat stelde om nieuwe keuzes te maken.

Mieke stond altijd naast en achter me en spaarde me ook zeker niet, juist om te helpen. Ik heb van begin december tot en met september 15 wandelingen met Mieke op mijn persoonlijke reis gemaakt en nooit hadden we regen, wel heel veel zon.

Het licht dat ik nodig had om te zijn waar ik nu ben! Ik ben een blij en een gelukkig mens! Het zal je niet verbazen dat ik Mieke absoluut aanraad als coach.

Ze is kundig, betrouwbaar, duidelijk, lief en zorgzaam, neemt geen blad voor de mond, ze spiegelt je en houdt je ondersteboven als dat nodig is en helpt je jouw doelen voor ogen te houden en daar naartoe te werken.

Ik gun iedereen Mieke Maat als coach. Mieke heeft voor mij echt het verschil gemaakt in een hele moeilijke periode, hier ben ik haar heel dankbaar voor!

Lydia

Ben Jij De Volgende Die Ontspannen, in Balans en (Veer)krachtig Wakker Wordt?

© Wakker Worden.

>