fbpx

Exclusieve gratis online training van Mieke Maat

Hoe ik 200+ mensen met stress en burn-outklachten
heb geholpen  
hun gezondheid, geluk en passie te  (her)vinden.

Van Stress naar Stralen in 3 stappen

  • Ontdek hoe jij de signalen van chronische stress kunt herkennen, zodat je nooit te ver gaat en 6 maanden thuis komt te zitten
  • Leer hoe je door middel van een simpele oefening direct je stressniveau drastisch kunt verlagen
  • Welke concrete eerste stappen jij kunt zetten richting rust, ontspanning, balans en (veer)kracht
  • Hoe je onder alle omstandigheden kalm, ontspannen en sterk kan blijven (zelfs als je omgeving razendsnel verandert of veel van je vraagt)

Vanwege een volle agenda even geen webinars. Kan je niet wachten? Plan hier een adviesgesprek in.

15 
Jaar expert in burnout coaching

1150+
Trouwe volgers

10+ 
Transformaties per maand

Over Mieke Maat

Toen ik burn-out klachten had, zag ik zelf geen uitweg. Ik had toen niet kunnen vermoeden dat dit het beste was wat me ooit had kunnen overkomen. Nu coach ik mensen met stress en burn-out klachten naar rust, ontspanning, balans en (veer)kracht.


Ik droom van - en lever mijn bijdrage aan - een wereld waarin iedereen in zijn of haar kracht staat.
Waarin rust en ruimte wordt ervaren. Waarin iedereen liefdevol en zorgzaam met zichzelf en anderen omgaat. Een wereld waarin je vanuit hart en ziel, vanuit je kern durft te leven.


De gemiddelde kosten van een burn-out bedragen 75.000 euro. Om nog maar te zwijgen over de effecten op jezelf als persoon en op je omgeving.


Ik heb in de afgelopen jaren meer dan 200 succesvolle, ambitieuze werknemers en ondernemers uit een burn-out geholpen. Snel, efficiënt, grondig en duurzaam: niet één heeft een terugval gehad.


Ben jij de volgende? Meld je nu aan voor de gratis training.

Wat anderen zeggen over Wakker Worden & Mieke Maat:

"Er is een diepere laag aangeboord bij mij. Mijn eigen bewustwording van mijn handelen, wat wil ik nou eigenlijk echt?"

Momenteel ben ik in loondienst maar daarnaast ook bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf: Equine Business Coaching, ik was nieuwsgierig wat de workshop mij kon brengen.


Deze workshop gaat over iets waar veel mensen wellicht aan voorbij gaan. De ware intentie en je ware gevoel, wat wil je nu echt? En wat past bij jou? Deze insteek is maakt het uniek. Je geeft waardevolle tips mee die je kunt blijven doen om bewust bezig te zijn en te blijven met je doel en je gevoel.


Voor mij was het meest waardevolle het ECHT TIJD NEMEN om me er bewust van te worden waarom ik de dingen doe die ik doe en of dat wel waardevol is voor mezelf. Er is een diepere laag aangeboord bij mij. 


EEN ECHTE WAKE-UP CALL!

Claudia Zwart

"Voor mij was het meest waardevol dat ik wat meer zelfinzicht heb gekregen en nu rechtstreeks op mijn doel af ga en niet aan mezelf mag twijfelen"

Ik hoefde niet lang na te denken toen ik hoorde van jouw workshop.


Ik heb veel baat gehad van jouw therapie en kan nog heel veel van jouw leren. En aangezien ik leergierig ben en geniet van jouw manier van mensen verder helpen, op welke manier dan ook, besloot ik jouw workshop te volgen.


Door deze workshop krijg je wat meer zelfinzicht en de tools die je nodig hebt om succesvol te worden.


Voor mij was het meest waardevol dat ik wat meer zelfinzicht heb gekregen en nu rechtstreeks op mijn doel af ga en niet aan mezelf mag twijfelen. De workshop bespaart me een hoop tijd, geld en frustratie, omdat jij al het werk van het uitzoeken al hebt gedaan. Je hebt uit elk boek het beste gehaald en gecombineerd in een workshop.


Joan de Wilde

Wakker Worden Workshop Deelnemer

"Wanneer je een workshop wilt volgen om kordaat en liefdevol wakker geschud te worden zou ik je deze absoluut aanbevelen.

Het meedoen aan de workshop wakker worden heb ik als een fijne dag ervaren. Een cadeau aan mijzelf. Als coach heb ik al vele inzichten mogen krijgen. Door de workshop wakker worden heb ik weer een verdiepingsslag kunnen maken.

Met name om de focus te leggen op de ( levens) doelen die ik heb. Om actie te ondernemen in plaats van stil te staan. Mijzelf in staat stellen om te gaan doen waar ik voor sta. Ik heb weer mooie tools gekregen voor mijn gereedschapskist.

Bedankt Mieke voor je prettige manier van trainen en je inspirerende woorden."

Thyra Heijn Papousek

Ben Jij De Volgende Die Ontspannen, in Balans en (Veer)krachtig Wakker Wordt?

© Wakker Worden.

>