fbpx

Over Mieke & Wakker Worden 

Mijn naam is Mieke Maat. Ik ben geboren in Rotterdam op 27 mei  1970. Ik ben opgegroeid met een oudere broer die diabetes type 1 heeft, net als mijn vader. 

Het feit dat mijn broer het zorgenkindje was, maakte dat ik al op jonge leeftijd leerde om mezelf weg te cijferen, mijn behoeftes te ontkennen, mezelf stoerder voor te doen dan ik was en alles weg te lachen.

Ik heb me jarenlang schuilgehouden achter een masker en had een flinke muur om me heen gebouwd.

In 2002 was ik volledig vastgelopen in mijn leven. De overlevingsstrategieën die ik mezelf had aangeleerd voldeden niet meer en ik voelde me leeg, ongelukkig, moe, somber en eenzaam.

Mijn relaties mislukten, op mijn werk liep het niet lekker, ik voelde me onrustig en dronk en rookte meer dan goed voor me was. Bovendien had ik allerlei vage lichamelijke klachten. Ik was opgebrand...

Dit was het moment dat ik besloot dat ik het anders wilde. Dit is het begin geweest van mijn zoektocht naar geluk, innerlijke rust en vrede. In deze zoektocht heb ik verschillende cursussen gevolgd, therapievormen ervaren, boeken gelezen, kortom… ik heb hard aan mezelf gewerkt en mijn pijnstukken geheeld en met resultaat!

Het pad dat ik heb gelopen is niet altijd gemakkelijk geweest, maar het uitzicht dat ik nu heb is prachtig!

De ervaring en wijsheid die ik heb opgedaan in mijn eigen herstelproces, gecombineerd met de kennis uit verschillende opleidingen, cursussen en trainingen, zet ik nu met veel liefde en aandacht in om jou te ondersteunen bij het herstel van overmatige stress of burn-out.

Ieder mens is uniek. Ieder heeft zijn of haar eigen rugzak. Ik kan goed invoelen wat jij nodig hebt om weer in jouw kracht te komen. In beweging. In de natuur.

Mieke Maat Groep

Ik loop graag een stukje met jou mee op jouw pad naar herstel. In mijn benadering ben ik open en eerlijk. Hard als het nodig is, zacht als het kan, maar altijd respect- en liefdevol.

De afgelopen jaren heb ik honderden succesvolle, ambitieuze, krachtige mannen en vrouwen geholpen om een levensstijl te ontwikkelen die hen ontspanning, balans en (veer)kracht brengt.

Dit heb ik gedaan via evenementen, coaching en cursussen waarin ik gebruik maak van de in praktijk bewezen K.E.R.N.-methode™.

Team Wakker Worden

Mieke Maat

Coach in heel Nederland

Bob Schrama

Digitale ondersteuning

>